torsdag 12 februari 2009

Millans utmaning med 7:e mappen och 7:e bilden


Usch vad glad jag blev denna gången...inget kompromitterande.

Bare en resa tillbaka till en underbar utflykt med tjocka släkten upp i det blå....när vi firade mannen min högst upp i luften i en balong över Skånska slätten. Kvällen slutade bara lite dumt när korgen välte med oss alla i och den s.k.piloten tvunget måste "döpa" oss med vad han kallade för champagne........sockersöt bubbelvin....fick vi i håret......det stank, klibbrig var det och kallt ....vi skule ju packa in hela farkosten efter landningen....det började bli mörk, det blåste lite.....och så var vi klibbiga och våta i håret av bubblet....och jag har långt hår. Men det var en sååååååååååååååå rolig flygning. Ett par veckor senare hade jag inte vågat mer....för att då hände det ju den där storkraschlandningen av flera ballonger i stockholmsområdet samtidigt.


5 kommentarer:

Lily of the valley sa...

En ballongfärd skulle jag vilja göra någon gång! Det ser så härligt(och fridfullt) ut, i synnerhet när man ser flera samtidigt!
Inget vidare att få klibbigt vin i håret :-(
Kram Lily

Annika Christensen sa...

Vilken dröm! Att få ha klistrigt hår.
Nej jag menar naturligtvis att flyga ballong.
Ja önskade mig det men fick fallskärmshopp istället.
Det är nog inte samma sak.
Ha det gott
Annika

Monica sa...

Jag antar att det var en härligt utsikt uppifrån...jag vet ärligt talat inte om jag skulle våga. Önskar dig en mysig Alla Hjärtans Dag
Tjingeling
Monica

Cilla sa...

Du har ju redan länkat till mig på din sida genom att du har mig bland dina bloggvänner.

Kram Cilla

Linda Lunda sa...

Vilket äventyr Petra!
Kanse var det en bra kur för håret?
Linda