fredag 20 mars 2009

Ska säga det med Bo Kaspers ord....Innan allt försvinner..

Paus, kreativ paus. Det har varit kul, men som sagd var...det har varit.
Jag vill tacka alla som kommenterade, ni är helt fantasktiska, men jag vill även säga: "tack och hej" till alla annonyma följare, ni har verkligen varit som roligast av alla. Ni ploppade upp på min blogg snabbare än ljusets hastighet igenom rymnden så fort jag la in ett enkelt bidrag ...men icke vill ni lämna ett lite "hejhej". Nu säger jag än en gång TACK till er allihop.
Kanske vi möts igen......jag har mycket att göra på livets kreativa sida.
Petra

5 kommentarer:

Bea sa...

Men va synd,hade gärna sett dig längre kvar här men, men...förstår att livet bjuder på annat emellanåt. Önskar dig allt gott i din kreativa paus! Hoppas att du blinkar till någongång i bloggvärlden :)Ha det riktigt gott och en varm bloggkram! /Bea

Petra sa...

Hej Bea, tack,jag finns på mejlen..., trött, men ack så mycket på gång,det finns knappast 15 cm arbetsyta kvar i huset som inte är okkuperad av projekt.
Skulle vara fint med lite kreativa bloggträffar, kanske nån dyker upp här i trakterna.
Tack för bloggkramen, den tas gärna emot och returneras med samma värme. Älvorna kallar och ropar, fading out for a while.
P

Millan sa...

Man måste lyssna på det som kallar och då särskilt om det är en Älva!

Hoppas att vi hörs eller kanske ses vid tillfälle, kanske Älvorna ropar ända upp till Kristianstad =)

Kramar!

Monica sa...

Jag kommer definitivt att sakna dina inlägg....önskar dig lycka till med dina projekt och Välkommen tullbaka!!
Stor Kram
/Monica

Lily of the valley sa...

Oj! Det var synd! Jag hoppas vi kommer att höras ändå med jämna mellanrum! Naturligtvis måste man lyssna på sin kreativa ådra :D Det finns så mycket som man vill göra, bloggen tar ju sin tid, även om jag tycker att det är jättekul, för man "träffar" så många goa människor så kan den vara en "energitjuv" ibland. Jag kan ju också tycka att man kan lämna bara ett "hej" om man ändå är innne och kikar....
Ha de gott min vän
Många många kramar från Lily