onsdag 16 juni 2010

Ibland hittar man utan att söka -> mitt nya Trädgårds MEKKA

Nu ska jag göra reklam för en riktig mysig ny trädgårdsbutik på landet. I HYBY.
I lördags - när vädret inte var lockande till ogräsrensning körde vi lite omkring.
Efter att ha varit i Tirup körde vi mot Staffanstorp och där upptäckte jag en liten skylt vid vägkanten mellan Svedala och Staffanstorp. HAAAAALT gapade jag på flytande tyska och mannen min svängde in till vänster.....och se där.
Mitt hjärta började bulta som bara det......där i lilla mysiga butiken på landet fanns sådant som jag letade upp på nätet och importerade från Tyskland tidigare.
Gjutjärnsdetaljer, krukor.....m.m.
Tyvärr är deras hemsida fortfarande inte riktig färdig än, men ni kan tro mig, att köra ditt är lönt. Längtar efter nästa besök där.
Jag har förvarnat den trevliga tjejen att jag ska blogga om hennes supermysiga ställe. Det är ett ställe där mina älvor skulle trivas på "försäljningshyllorna", hihi. Men den frågan har jag inte ställt. Den tanken kom efteråt när jag bar runt det fina nyinköpta gjutjärnsornament i trädgården för att hitta en plats åt det.
Så alla glada bloggvänner i när och fjärran, kolla länken nedan och när ni kör runt här i Skåne, besök henne gärna ! Ni kommer inte att ångra det.

http://www.novastone.se/

Kram, Petra

5 kommentarer:

Wienermädel + Co sa...

Zuerst dachte ich - jetzt trägt sie ein Kopftuch !

Also lieb, ein Sündenpfuhl, diese Seite, kann mir denken, dass da das Herz zu hüpfen beginnt - schade, so weit weg!

LG

gittan sa...

Skriver det på min lista över ställen att besöka =)
Du tror inte att dina Älvor skulle kunna tänka sig trivas på mina butikshyllor? (maila mig isåfall)För nu är det så gott som klart att det blir butik =D
Kram gittan

Susie på Stjärnarve sa...

Ska gernast gå in på deras hemsida och kolla - tyvärr är det ju lite långt att åka dit för mig!

Susie på Stjärnarve sa...

Nu har jag varit inne och tittat - och vad hittade jag där! Jo, dom fantastiska bronsdamerna. har sett dom tidigare hos någon och föll pladask. Vilken underbar humor - det är som om jag själv stått modell för dom!!

Liselotte sa...

Hej Petra!
Tack snälla du för den fina beskrivningen av den lilla butiken på landet. Jag ser verkligen fram emot att se din trädgård, bilderna du visade mig var helt magiska. Och det där med älvorna kan vi väl diskutera nån dag.
Kram Liselotte/hyby, novastone