måndag 12 juli 2010Vita rosor hör till mina favoriter.
Den här är en buskros som blommar kontinuerligt.Den i höstas planterade klätterrosen tar sig fint.
Marie Liesa ska nå snabbt 5-6 meter och hos mig få hon ta den plats hon vill ha.Igor var det över 30 grader igen, där höll jag siesta under de varmaste timmarna av dagen. Hängstolen i skuggan under bokarna är bara så skönt att sitter i.
Sedan kom grannarna över och det bjudits på jordgubbstårta som intagits i ruinen.
På natten kom en efterlängtad regnskur.
Oskan kunde jag för hundens skull gärna vara utan.Runt dammarna blommar det nu så härligt.
Trevlig vecko start önskar, Petra

7 kommentarer:

gittan sa...

Guten morgen Petra. Idag är det lite skönare värme som väl är. Inte för att jag vill klaga men det var lite i varmaste laget. Jag köpte en hängmatta till maken i semesterpresent, där vill jag att ahn ligger och slappar massor när hans semester börjar imorogn.
Så din hund gillar inte åska den stackarn. Jag älskar när det åskar och blixtrar och under kvällen höll det på dryga timmen här och jag bara njöt =) Din trädgård ser så härlig ut. Ha en fin veckostart du med / kram gittan (jag såg dig och trumpeterna i tidningen, behöver du verkligen fler "skrattar")

Susie på Stjärnarve sa...

Inte 17 har vi fått någon lindring i värmen inte, så nu början man faktiskt känna sig lite slak. Även vårgamla hund (15,5 år) tycker det är jättejobbigt.
Vi har varit tvungna att vattna så mycket att igår sa vattenspridaren upp sig och går inte längre att reparera. Den var helt utnött!
Så gubben har åkt in till Hemse för att köpa en ny. Jag slapp som tur var!!

Cilla sa...

Visst behöver vi mer regn, fast som du skriver, åskan kan vi vara utan. Just nu mullrar det över Skivarp och vår hund trycker under köksbordet.
Själv älskar jag rosa rosor..

Cilla♥

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Till Gittan: ? sitter här som ett frågetecken...vilken tidning? Kan du eller nån upplyser mig? Tack, Petra B.

Ruben sa...

Förstår att det är härligt att ligga och snusa i hängmattan och samtidigt kunna blicka ut över trädgården! Jättefint fotat!!!
Ha det gott!
/Ruben

Monica sa...

Hej Petra! Vad det ser underbart ut i din trädgård och den vita rosen ...oj, oj, oj vad vacker! Även jag är väldigt förtjust i vita rosor :) Roligt med katten som skådespelare i förra inlägget hi, hi :)
Tjing
Monica

Hantverkarglädje sa...

Du verkar ha en mycket intressant trädgård, tur att får får en liten inblick i den. Ha det så skönt i hängstolen.